Post by bildleverphosu on Feb 24, 2022 9:11:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - משחקי פאזלים ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - משחקי פאזלים IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים מפתחות ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles - משחקי פאזלים 2022 version ▞▞▞
משחק מאתגר ומהנה.
התוספות מקשות מאוד על המשחק והופכות תכופות יותר ככל שאתה משחק יותר. זה מתסכל כי אחרת זו תהיה אפליקציה נפלאה.
מאוד מרגיע וכיף ואין הרבה פרסומות בכלל, בקיצור ממש ממליץ!
אתה צריך לשלם על דברים עם הכסף שאתה מרוויח בשביל לעשות אותם אבל אני חושב שזה די טוב לשקרים אז אתה חייב לעשות אותם כך אבל יכול להיות שיש עוד קצת בחינם אבל זה די נחמד אני ממש אוהב את זה בבקשה בבקשה בבקשה יש תמונה של הכלבים שלי
בדרך כלל אתה יכול לראות את התמונה המקורית כאשר אתה מחבר פאזל. כיצד אוכל לשמור את התמונה המקורית בתצוגה? אם זה לא אפשרי זה לא בשבילי
זה יכול להיות משחק נהדר אבל אל תבזבז את הזמן שלך בהורדת המשחק הזה בתוך פאזל אחד, ממש בין לבין נעצרתי בגלל פרסומות זה הוריד את כל הריכוז מהמשחק שאפילו לא כולל את הפרסומות שמגיעות אחרי שתסיים את הפאזל אז אל תבזבז את זמנך.
קצת קשה אבל כיף
אל תוריד אם אתה לא רוצה חוויה נוראית. זה אחד מאותם משחקים שתאגידים עושים כדי לנסות לסחוט הכנסות מפרסומות מאנשים על חשבון האיכות. פשוט יש כל כך הרבה מודעות, ADS ADS ADS, חלקן בלתי ניתנות לסגירה ואי אפשר לדלג עליהן, ואתה בקושי יכול לשחק בלי להיות מופגז בפרסומות שגורמות לך לסגור את האפליקציה ולהתחיל מחדש. המשחק אפילו לא כל כך מעוצב או כיף לשחק (לדעתי) אם אתה רוצה אפליקציית פאזל, יש אפשרויות טובות יותר מזה.
מהנה
אהבתי את הפאזל ברגע שיצאתי לדרך!
טוב אבל הפאזל היומי די מהמם כשאתה משחק רק מדי פעם כי יש יותר מדי פאזל. אני חושב שזה יהיה טוב יותר כאשר הפאזל היומי הראשון יהיה זמין רק ביום שבו התקינו את האפליקציה, לא באמת אלה שהזנת מכיוון שהאפליקציה קיימת
חביב
אוקיי, אבל יותר מדי פרסומות. לא אכפת לי מהם אבל זה מאוד מוגזם עם המשחק הזה. נהיה קצת מעצבן. כל 5 חלקים ומודעה נוספת צצה. הולך להסיר את ההתקנה ולמצוא משחק פאזל טוב יותר שיש בו פחות פרסומות.
זה משחק טוב לילדים, אבל כל כך הרבה באגים
יותר מדי פרסומות- כל ארבעה עד חמישה מהלכים אני מקבל מודעה, שמוציאה אותי לגמרי מהמשחק ומבלבלת אותי. אחרת זה אחלה משחק
הייתי צריך לראות 4 מודעות רק כדי לסיים פאזל אחד! פרסומות בין חידות מדאיגות אותנו דבר אחד אבל להפריע למשחק כדי להציג פרסומות זה יותר מגוחך! אני לא אשחק שוב. יותר מדי משחקים אחרים לבחירה.
זה נותן אימון קטן למוח שנותר פעיל במשך זמן רב....
זבל
לאוהבי הפאזלים... מוצלח מאוד.
쿵푸 동물 싸우는 게임 어드벤처 xubt
Jigsaw Puzzles - kirakós játék Kirakós játékok gbyk
Jigsaw Puzzles - puzzle games پزل vij
שום דבר מלבד פרסומות. כל 2-3 חתיכות. מוחק
יש תקלה הפאזל לא נפתח ויש לי שם המון פעמים פתורים . בבקשה סדרו את זה.
רוצה שהרקע יהיה בצבע אחר
חידות אוהבות עם הפאזלים הכי נעימים מבחינה אסתטית שאין לאף אחד אחר. אני עושה פאזלים כבר הרבה מאוד זמן... רק התחלתי את הפאזלים האלקטרוניים לפני כמה שנים אני מכור תודה רבה שיהיה לך יום נעים✌&🖖
אתה באמת לא יכול לשחק כי כל 15 שניות יש פרסומת של 60 שניות, כלומר במשחק אחד שלוקח בערך דקה, יש !.!.!. שש פרסומות. אי אפשר לדלג או להוריד את המודעות, חבל, בגלל זה אני מוחק את האפליקציה. ההילוך קדימה מביא אותך לתוספת נוספת, אם אתה לוחץ על ה-X זה מביא אותך לתוספת אחרת.
אפליקציה נהדרת כל מה שאני יכול לומר שאני ממליץ 👌
כיף לעשות את הפזלים האלו עם תמונות מרהיבות ומעניינות
מרגיעה מאוד
חרא לא להתקין
התקנתי את האפליקציה הזו, ולא באמת היו לי הרבה יותר בעיות, אבל בימים האחרונים שמתי לב שהטלפון שלי מתחמם מאוד בזמן שאני מנגן בו עכשיו, אז הפסקתי לשחק בו, והוא עדיין הרגיש חם בצורה מוזרה לאחר כמה שעות, אז הסרתי את האפליקציה, ויכולתי להרגיש באופן פעיל את הטלפון שלי מתקרר. אני לא אוהב את זה.
למה אני לא יכול לשחק יותר בחידות שיחקתי יותר מ-500 פאזלים ועכשיו עשיתי את אותו הדבר 3 פעמים ובכל פעם שאני חוזר לתוכניות T 1 אחוז גם לא נותן לי להשתמש בחץ אחורה כדי לבחור להוציא חידות חדשות
משחק מאוד מעניין אי פעם. אבל כל כך הרבה פרסומות. בבקשה תפתח משחק ללא פרסומות שבו אסור לפרסם מודעות. אבל המשחק הזה ממש טוב. אני אוהב כל משחק שלך
אני אוהב את המשחק הזה, אבל בכל פעם שאתה מניח את היצירה האחרונה במקום זה קופץ מיד לפרסומת! לעולם אל תיתן לך רגע להעריך את ההישג שלך או להתפעל מהתמונה עצמה! האם ניתן להגדיר את זה ללכת מתי ללחוץ כדי להמשיך הלאה? תקן את זה ואני אתן 5 כוכבים.
לאפליקציה יש כעת צלילי משחק שלא נכבים גם אם אני מנסה. אנא תקן את זה.
כיף של משחק
אוהב את הפאזלים אבל לפעמים הם מתקשים בטעינה.
יפה
זה לא יורד לי
צריך להמשיך להסיר את ההתקנה כדי לקבל פאזלים חדשים אבל חוץ מזה אני אוהב את זה!
נחמד
תענוג של משחק
לא שיחקתי זמן מה אבל שמתי לב לכמה שינויים. אני לא יכול להזיז את הלוח למעלה (אני אוהב להשתמש בחלל הנוסף בתחתית המסך כדי להרכיב חלקים קטנים יותר). חלקים רופפים שאני מנסה להזיז החוצה קופצים בחזרה לתוך הלוח.
1. אתה יכול להגדיל את התמונה, ואז לעבור קדימה ואחורה בין התבוננות בתצוגה המקדימה לעבודה על הפאזל. והתצוגה המקדימה נשארת מותאמת לכל אזור ורמת התקרבות שהפאזל מוגדר אליה. זה ותכונה מדהימה!
סבלנות היא סגולה חשובה לעשות פאזלים כאלה.
זה קשה אבל נהניתי. זה עוזר מאוד לרענן את המוח שלך.
משחק סבבה
Jigsaw Puzzles - puzzle games თავსატეხი fphn
משחק מדהים והמשחק הכי טוב בעולם
יותר מדי מודעות. חלקים חסרים כמעט בכל פאזל. מאכזב מאוד.
שימו לב לתגובה! אני לא צריך להשתיק את המודעות! הם חייבים להתחיל לשתוק! ישן יותר: אם אשמור את זה בטלפון שלי, המודעות חייבות להיות שקטות! אני לא יכול להיות בפגישה ושזה יעשה רעש בכלל! או זה או שאני לא אשתמש באפליקציה הזו, אז פשוט אמחק אותה. האם עדיף למפרסמים אם הם ייראו בשקט או לא ייראו כלל? אני חושב שמפרסמים סבירים יעדיפו להיראות בשקט מאשר לעולם לא להיראות. זה הכל פרסומות
משחק פשוט ונעים להעביר את הזמן