Post by bildleverphosu on Feb 24, 2022 9:08:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί άπειροι όλοι ▞▞▞
▞▞▞ Tower Craft - Block Building 2022 version ▞▞▞
Τέλειο έχω φτιάξει πάνω από 400 ορόφους
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή! Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ διαφημίσεις. Εάν βγάλετε μερικές διαφημίσεις, αυτό θα ήταν 5 αστέρων!👍👍👍
Θεέ μου, διέγραψα αυτήν την εφαρμογή επειδή δεν είχα καλό αποθηκευτικό χώρο και τώρα, όπως 6 μήνες αργότερα, παίρνω ένα καλύτερο τηλέφωνο και το παίρνω ξανά, μετά ξεκινάω από την αρχή, και στη συνέχεια φορτώνει την παλιά μου πρόοδο όταν Ήθελα να δω leaderboard bc Im curios, τότε ανακτώ το παλιό μου προφίλ, κάτι που είναι καλό, δεδομένου ότι πολλά από τα άλλα παιχνίδια μου υποστηρίζονταν από λογαριασμό Google αλλά δεν φόρτωσαν το παλιό μου προφίλ, επίσης δωρεάν έμπνευση για mc ενώ διασκεδάζω lol
Καλή διασκέδαση για λίγο και ναι, θυμίζει το Minecraft. Δεν φαίνεται να είναι πολύ για αυτό, ακόμα και για ένα παιχνίδι αδράνειας. Απλώς πατήστε τον τύπο δωματίου και, στη συνέχεια, κρατήστε τον αντίχειρά σας dwn. Είναι ευχάριστο να βλέπεις τα μπλοκ να πέφτουν και υπάρχουν πολλά διαφημίσεις δεν έχει απασχολήσει πολύ μέχρι στιγμής. Αν σας αρέσει το Minecraft αλλά δεν έχετε πολλή υπομονή, δοκιμάστε αυτό. Διαφορετικά γίνετε σαν εμένα και απλώς παίξτε Minecraft. μόνο η πρόταση είναι η φυσική. οι πύργοι είναι τρελοί και δεν δουλεύουν ποτέ σε r/l Θα ήθελα να δω κάποια πραγματική φυσική στην κατασκευή
πραγματικά μου αρέσει το παιχνίδι το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις πολλά χωρίς να φέρεις δεδομένα και αν φέρεις διαφημίσεις δεδομένων θα σε ενοχλήσουν και θα είναι τόσο ενοχλητικό εκτός από αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι γι' αυτό βαθμολογώ με τρία αστέρια
Galaxy Genome [Space Sim] Pustolovske igre izxf
Αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά το μόνο που κάνετε είναι να κρατάτε την οθόνη σας και δεν μπορείτε να πάτε στο έδαφος για να πάτε στα κτίριά σας, αλλά συνολικά είναι ένα καλό παιχνίδι.🤗😃😍
Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική, είναι πολύ ικανοποιητική και επίσης πολύ εύκολη στην αναπαραγωγή. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να θεραπεύσετε την πλήξη! (αν το γράφω έτσι) Και, με κρατά ΤΟΣΟ παρακινημένο και ικανοποιημένο όταν δεν υπάρχουν διαφημίσεις. (Κλείσε το wifi σου) ήδη στον 80ο όροφο μου, ένα μεγάλο ξενοδοχείο σε περιμένει!
Epigram as Narration (2010) (Chapter 14) - Cambridge ...
With the exception of the building programme, to the owners of protected ... Indeed, a similar block is found in likely of the simple distyle type.
Δεν μπορώ να μαντέψω καν πόσους ορόφους δημηουργήσα. 💪💪💪
타워 크래프트 3D - 방치형 건축 게임 전략 fhnv
Οι διαφημίσεις δεν λειτουργούν Διορθώστε το
διαφημίσεις διαφημίσεις διαφημίσεις διαφημίσεις. διαφημίσεις για να κάνει τα πάντα. κάθε λίγα δευτερόλεπτα και αυτές δεν είναι σύντομες διαφημίσεις είναι πάνω από 30 δευτερόλεπτα (μερικές φορές το 31s + μπαίνει σε ένα παιχνίδι αφού η διαφήμιση πρέπει κυριολεκτικά να βγει) θα με ενδιέφερε να πληρώσω μόνο για να λάβω ανταμοιβές χωρίς διαφημίσεις, αλλά κάποιος άλλος το έλεγξε εξακολουθεί να σας κάνει παρακολουθήστε διαφημίσεις για γάτες κ.λπ. κάντε τις διαφημίσεις πιο σύντομες 👍
Συνεχίζει να παγώνει το τηλέφωνό μου και πρέπει συνεχώς να το επανεκκινώ πριν από το παιχνίδι
Πραγματικά? Αναδυόμενα παράθυρα σε ένα παιχνίδι με tapping; ΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ! Το παιχνίδι είναι γεμάτο με διαφημίσεις, επομένως βασικά δεν είναι πια παιχνίδι. Αν ήθελα να βλέπω διαφημίσεις, θα πήγαινα στο youtube. ΟΧΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑΠΟΥ. Πραγματικά, δεν υπάρχουν πια καλά παιχνίδια. Και το χειρότερο είναι ότι στο τηλέφωνό μου, ο αδερφός μου απλώς κατεβάζει πράγματα που δεν παίζει ποτέ. Παρακαλώ, φτιάξτε το παιχνίδι σας! ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ανάμεσά μας είναι νεκρός.
ΔΡΟΣΕΡΟΣ
Κατεβάστε Tower Craft - Block Building APK ... Κατεβάστε Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds APK ... Κατεβάστε WorldCraft: 3D Block Craft APK
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί μπορώ να φτάσω στο cloud σε δύο ημέρες και οι διαφημίσεις είναι πολύ λίγες.
Αυτό είναι ένα rip off mine craft και 1ον έχει πάρα πολλά πρόσθετα, 2ο κακά γραφικά, 3ο καθυστερεί ή κολλάει σε κάθε περίπτωση, καταργώ την εγκατάσταση του παιχνιδιού και οι προγραμματιστές του παιχνιδιού νοιάζονται μόνο για τα χρήματα που κερδίζουν από αυτές τις προσθήκες δεν προτείνω αυτό το παιχνίδι Unistall
タワークラフト 3D - 放置建設ゲーム 頭脳系 lhoy
Μουαρεσεπολι
Λοιπόν... αν θέλετε να δείτε έναν ουρανοξύστη να χτίζεται, αυτό είναι το κατάλληλο παιχνίδι για εσάς... αν θέλετε να φτιάξετε τον ουρανοξύστη, μην πάρετε αυτό το παιχνίδι, είναι ένα άσκοπο "παιχνίδι"
Διαφημίσεις....διαφημίσεις...διαφημίσεις...περισσότερες διαφημίσεις...όταν αρνείσαι να δεις διαφήμιση...βλέπεις μια διαφήμιση 5 δευτερολέπτων...και όταν τελειώσεις...άλλη διαφήμιση . Μετονομάστε το παιχνίδι σε Ad Tower 3D plz.
Είναι ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Αν και ..Φαίνεται ότι οι δημιουργοί δεν ζήτησαν από το Minecraft τα πνευματικά δικαιώματα μιας και ο τίτλος είναι "Tower Craft" κ.λπ. χωρίς να περιλαμβάνει το "Minecraft" πουθενά στον τίτλο. (Για παράδειγμα, ο τίτλος θα μπορούσε να είναι "Minecraft Tower Build" (Αν και ο Mojang θα είχε δημιουργήσει ο ίδιος ένα τέτοιο παιχνίδι πιθανώς) όχι Tower craft ) Ο γενικός τίτλος αυτού του παιχνιδιού ακούγεται περισσότερο σαν μια φιγούρα Lego κινεζικών bootleg του EBay (Συμπεριλαμβανομένου πολλών λέξεων - συνήθως περιγράφει κάτι ούτε αυτό πουλάει).ThisGameIsAMineClone
τι ωραίο παιχνίδι, αλλά έχω 3 ζητήματα νούμερο 1, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το δάχτυλο για να επιταχύνετε την πρόοδο της οικοδόμησης 2 Μεγάλες διαφημίσεις 3 Δεν πρόσθεσαν περισσότερα σαγηνευτικά
Ένα γραφικό μέσο παιχνίδι για να αφιερώσετε λίγο χρόνο και διαθέτει μεγάλη αφοσίωση προγραμματιστών παικτών
Λήψη TOWER BUILDER: BUILD IT APK Για Συσκευές Android - Εκπαίδευσε αντανακλαστικά σας! Πατήστε και στοίβα για την κατασκευή του
Καλή ιδέα, θα μπορούσε να είναι πραγματικά φοβερή. Ωστόσο, ως έχει, υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις. Περισσότερο από το ήμισυ του χρόνου σας σε αυτό το παιχνίδι θα δαπανηθεί σε διαφημίσεις.
Δεν αξίζει καν τον κόπο. Τι νόημα έχει ένα παιχνίδι όπου απλά κρατάς το δάχτυλό σου και βλέπεις την οθόνη να κάνει πράγματα. Ούτε καν στρατηγικός.
Έκλεψε τα πάντα από το minecraft, αλλά εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικό. 2 αστέρια.
Διαφημιστικό φεστιβάλ, καλό παιχνίδι αλλά 2 πολλές διαφημίσεις
Το γεγονός ότι μπορείτε να πληρώσετε για να αφαιρέσετε τις «αναγκαστικές» διαφημίσεις, αλλά δεν είναι ΟΛΕΣ οι διαφημίσεις, είναι γελοίο. Ειλικρινά καταστρέφει το παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι είναι μια πολύ κακόβουλη παγίδα, χωρίς πραγματική αξία εκτός από τα πρώτα 10 λεπτά. Μην ενοχλείτε, άλλα παιχνίδια αδράνειας είναι βέβαιο ότι θα είναι καλύτερα.
Block Craft 3D:Building Game - παιχνίδι από Fun Games For ...
Του δίνω 2 αστέρι γιατί όταν κατέβαζε νομίζω ότι μπορούμε να δούμε το σπίτι μας και να μπούμε στο σπίτι μας αλλά δεν ήταν σκέφτομαι μην το κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι δεν μου αρέσει
Οι διαφημίσεις καταστρέφουν εντελώς το παιχνίδι για μένα, κάνω κλικ στην αξίωση για να μην παρακολουθήσω τη διαφήμιση και με στέλνει σε διαφήμιση ούτως ή άλλως. Μετά το κλείσιμο της διαφήμισης, το παιχνίδι κολλάει και δεν λαμβάνω τις ανταμοιβές μου για εξαναγκασμό σε διαφημίσεις.
Ξύλινο 3D Puzzle Eiffel Tower · διαθέσιμο. 1199€. 1. -48% web. Σετ Τουβλάκια 500 Τεμαχίων Σε Διάφορα Σχήματα Και Χρώματα, Eddy Toys Building Blocks.
Λήψη Build Battle Craft (com.aldagames.buildbattle) ΔΧΕ 1.30 Δωρεάν για το Android. ... Tower Craft - Block Building Κατεβάστε APK δωρεάν
Υπέροχη ιδέα, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις. Βασικά δεν μπορεί να παιχτεί στην τρέχουσα κατάσταση
Φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι ένα διασκεδαστικό αδρανές παιχνίδι. Αλλά δεν είναι πραγματικά αδρανές. Συνεχώς αντιμετωπίζετε κάτι που φαίνεται να είναι ένα είδος μπόνους γύρου που σας κάνει να χτυπάτε σαν τρελοί όταν θέλετε απλώς να το παρακολουθήσετε να χτίζεται. Μου αρκεί να απεγκαταστήσω το παιχνίδι.
Ο γιος μου έπαιζε αυτό το παιχνίδι. Τον ρώτησα τι έπρεπε να κάνει και προσπάθησε να μου δείξει. Του ζήτησα να βγάλει τα χέρια του από την εφαρμογή. Απλώς χτίζεται μόνο του. Δεν απαιτείται δεξιότητα ή προσπάθεια λήψης αποφάσεων. Δεν ξέρω τι νόημα έχει αν μπορείς να το βάλεις κάτω και να παίζει μόνο του. Τίποτα παρά μόνο διαφημίσεις
Πού είναι το τέλος αυτού του πύργου; Έχω τόσες πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω πώς; Και ναι, αυτό το παιχνίδι είναι τόσο χαλαρωτικό και το παιδί μου είναι χαρούμενο που είναι τρελά γιατί δεν ξέρουν πού είναι το τέλος..
Έπρεπε να φτιάξω 200 και κάτι πύργους. Τελείως χάσιμο χρόνου! Τίποτα καλό να πω για αυτήν την εφαρμογή
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά καλό, αλλά κάθε φορά που παίρνω έναν νέο χαρακτήρα, εμφανίζεται μια διαφήμιση. Όχι πάρα πολλές διαφημίσεις. Αλλά καλό.
Tower Craft - Block Building Strategie vbxm
Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι, αλλά όταν προσφέρεται να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για χρήματα, κάνετε κλικ όχι και εξακολουθεί να σας δίνει μια διαφήμιση είναι απλά λάθος
Ήταν όλα διασκεδαστικά και παιχνίδια μέχρι που συνειδητοποίησα ότι τα άλλα νησιά δεν ήταν τετράγωνα, ήταν τόσο απογοητευτικό που το κατέβασα, γι' αυτό αντικαταστήστε τα με τετράγωνα