Post by bildleverphosu on Feb 24, 2022 8:46:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече пари ▞▞▞
▞▞▞ Deep Town: Idle Mining Tycoon 2022 version ▞▞▞
Харесвам игри от този вид, тъй като са приятни, релаксиращи и т.н. За съжаление безплатното удоволствие за игра изтича за часове. О, разбира се, безкрайно злато и ресурси, разбира се. Но кристалите за ускоряване на строителството и надстройките... НЕ! Така че се забавлявайте за няколко часа, след което деинсталирайте - или плащайте пари завинаги, за да продължите. Малко глупаво за толкова нискотехнологична и проста игра. Готов съм да гледам видеореклами - но не съм готов да харча пари всеки ден завинаги, за да играя глупава малка игра като тази.
Какъв е смисълът? След като стигнете толкова далеч, по същество не можете да играете повече, без да гледате, оставяйки играта да остане офлайн. На ниво 100 всичко отнема поне няколко часа до повече от един ден, за да надстроите. Няма постоянни покупки, така че нямам желание да похарча и стотинка за тази игра и се радвам, че нямам. Покупките, които можете да направите, са насочени към супер богати играчи. Те не ви получават много и просто трябва да купувате все повече и повече.
забавлявам се
Това би било 5 звезди, но получавам някои наистина странни визуални артефакти, докато играя. Някои от спрайтовете мигат постоянно в зелено. Мислех, че това може да е игровият режим на телефона ми, но дори и когато е изключен, той все още мига в зелено. Никоя друга игра не го прави, така че не мисля, че е хардуерен проблем. Много странно и много разсейващо
След стартиране на компютъра (елемент в играта), приложението се срине и продължава да се срива, когато се опитам да отворя приложението. Рестартирането на телефона помогна. Освен това, готина неактивна игра.
Наистина добре, много съм заинтригуван от играта и историята. Геймплеят наистина не ме задържа, просто ми омръзна много бързо. Отговор към разработчика: След известно време просто стана скучно, с липсата на известия за определени неща, като например колко неща са били изработени и такива, или когато мините са пълни, Chemical mining направи куп печалба и пари малко лесно и просто надграждането на всичко се почувства като влачене в крайна сметка, с необходимостта от изработване и правене на неща и получаване на казаните неща.
Тази игра е добра, но причината да дадем една звезда е, че тази игра ни измами, след като направи друга бот станция, тя ни кара да даваме повече пари за бота и печеленето на скъпоценни камъни и пари е много трудно
Deep Town: Idle Mining Tycoon استراتژی qth
наслаждавах се, докато не ударите тази дебела здрава стена...забавлението спира и наградите са само закачка, тъй като никога не ги получавате. 1 скъпоценен камък за ежедневна награда, АКО го направите в краткия им период от време и когато забравите да го заявите, о, не, цялата тази тежка безумна работа и загубени ресурси са изчезнали. вие не получавате наградите и ви е дадена друга задача за загуба на време, вместо да опитате да спечелите достатъчно само за да преминете през друг слой и надстройки за повече паричен поток е шега с портала. получаваш по-малко.
Обичам тази игра и ще продължа да играя, но някои неща се нуждаят от подобрение. Цената и времето за изграждане на сондажни машини са нелепо твърде рано. 41 милиона и 48 часа за изграждане на такъв са твърде много толкова рано. Освен това почти няма начин да създадете свой собствен клан. Няма глобален чат. И когато стартирате такъв, той не се показва никъде в списъка на кланове, защото имате само себе си като член.
Пристрастяваща игра, но има проблеми с развитието. Много места, където разработчикът използва текст, който сякаш забравя, че индексите на масива започват от 0 (обявления за надграждане на копаене, изчисления на щетите на ниво и т.н.). Ако можеш да им простиш, играта е страхотна. Просто имайте предвид, че обикновено трябва да надстроите едно ниво повече от очакваното, за да получите увеличение на щетите с 5 нива (това идва с надграждането на плащането на артикули, а не с това преди това, както е посочено в текста).
Самата игра е много забавна. Може да бъде отличен убиец на време, както и страхотна игра на празен ход. Проблемът ми е с липсата на обяснение (т.е. "ниво на панела" всъщност е "ниво на оръжие", няма начин да се копае платина, която е задължителен ресурс). И неактивната функция за създаване на обекти не е 100%. Прекарах 2 дни, създавайки обекти, само за да изчезнат след 2 дни без обяснение. Поправете грешките и добавете яснота за 5 звезди!
Бих казал, че е по-добре от кок. Прекарвам само половин час на ден и всичко върви гладко. Направих много приятели чрез гилдия и като цяло това ме прави щастлив. Благодаря на разработчиците наизуст
много добра зарибих се много
Не много забавно, доста неинтуитивно. Няколко грешки, които също възпрепятстваха напредването на куестовете.
Надяваме се, че разработчиците скоро ще публикуват новите области и предизвикателства. След като победих последния бос, това е само мисията на гилдията да запазя тази игра на моето устройство, но е твърде много, за да е скучна.
Deep Town: Idle Mining Tycoon ስልት gteg
Харесва ми, но битката с шефа, ако поставиш неща като робот аз ги слагам знам дали са умрели моментално, но ако използвам замразяващо заклинание, шефът ще спре и аз поставям моите тренировки и те умират, шефът замръзва, но някак си убиват роботите трябва ли да се случи? Моля, поправете
Deep Town: Шахтерская фабрика Стратегии alv
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategi bav
Drop Stack Ball - Fall Helix Blast Crash 3D Arcade bvp
Не е страхотна игра. Интерфейсът е тромав. Бавно за навигация. Доста скучно наистина. Покупката в играта е надценена. Някои надстройки са възможни само чрез скъпоценни камъни ($). Освен това това, което наистина показва грабването на пари, е почти всички игри предлагат удвояване на спечелените по време на отсъствие неща в замяна на гледане на реклама. Не тази игра, имате нужда от скъпоценни камъни ($) за това.
Отидох да направя входен модул, видях, че мога да надстроя и изработката, той се надстрои, но загубих всички ресурси от изработването на входния модул. Освен това играта е наред, забавна за прекарване на време
Би било по-добре, ако не се опитваше непрекъснато да ви набива реклами в лицето.
Беше добра игра, но от време на време цената на мината е твърде висока и за трудността на шефа също твърде много. И въпреки че в началото на играта играчът не може да преразгледа нещата. От време на време се отварят нови неща, но аз буквално не разбрах, докато не разбера себе си как нещата. Така че трябва да подобрите как да взаимодействате с играча. Но в крайна сметка беше забавна игра. Просто подобри играта.😉
Наистина страхотна рок игра, просто всичко е перфектно
Добра игра!
Ограничена възможност за възпроизвеждане поради бавното придобиване на материал. Скоростта на докосване/сръчността на пръста изобщо не се възнаграждава. Редактиране: Няма да се оплаквам от трудността при мащабиране на напредък, но контрастът между това и времето за охлаждане между докосване/умения е много ограничаващ. Играчите могат да достигнат трудността рано дори след надстройки и единственият начин за ефективно смилане е да чакат мините. докосването за X период от време е доста бавно и бледо, защото няма стимул за по-бързо докосване.
Красива игра и музика. Би било фантастично изживяване, ако беше проектирано да бъде по-традиционна игра, но за съжаление се превръща в игра на чакане, надяваща се играчът да плати микротранзакции. Бих платил за пълно изживяване на играта, ако беше проектирана да бъде самостоятелно изживяване.
Скоро ще се деинсталира. Играх дълго време и буквално стигнах до края на играта. Нямаше нови допълнения към играта от повече от година... Ако искате игра, която е напълно безизходица и не отива никъде... тогава това е всичко.
Най-яката игра ever
Това е страхотна игра... но има един проблем с редки предмети.. твърде трудно е да ги вземете.. и единственият източник са седмичните събития.. току-що се появи нов брой, не съм получил нови мисии за Хелоуин и приложението е вече актуализирано Редактиране - търсенето беше започнало за други, но не и за мен.. деинсталирах играта, премахнах кеша и след това го инсталирах отново, след като започна да се появява за мен
Яка игра
Найс
Добре
Уникална концепция, игра, която със сигурност е оригинална, може да изглежда скучна на пръв поглед, но след като я играете за момент, определено ще бъдете пристрастени към копаене, изработване и дори към някои археологически задачи. Все още се гмуркам в играта, така че може би има нещо повече от това. Напълно го препоръчвам, добра игра и добра атмосфера. Браво за екипа на разработчиците/дизайнерите. Ще потърся други ваши игри.