Post by trolovythelic on Feb 19, 2022 10:40:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Subway Princess Runner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Subway Princess Runner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت بسیاری را اصلاح کنید ▞▞▞
▞▞▞ Subway Princess Runner 2022 version ▞▞▞
بازیش عالی هست من بهش ,3 ستاره دادم کی میخواد بازیشو نصب کنه
،🥰😍🤩🥳🤩😍🥰🥰🤩🥳🥳🤩😍🥰😍
هنگه اصلن بدرد نمیخوره
من بازی را در ابتدا دوست داشتم اما ناگهان حوصله ام سر رفت و فکر می کنم سازنده این بازی را در موج سواران Subway کپی کرده است زیرا شما از پلیس در ریل قطار فرار می کنید و تقریباً شما. من این بازی را توصیه نمی کنم. و متاسفم که می گویم از آن متنفرم، به همین دلیل است که یک ستاره دادم.
این بازی فریز است و تبلیغات زیادی دارد
عالی دست سازندش درد نکنه 💎💎❣️❣️❣️😉😉😉
سلام وقت همه دوستان بخیر بازی خیلی خوبیه هیجان داره تشکر از سازندش
سلام این بازی خیلی خوب حما بریزید خیلی خوب ❤😍
بازی خیلی جالبیه این شامل تعداد زیادی افزودنی است که تنها چیزی است که در مورد بازی دوست ندارم.
地鐵公主跑酷 街機 rwx
این خیلی خوب است. وقتی این بازی را انجام می دهم نمی توانم گراز داشته باشم. من از آن لذت بردم. این بازی بخش های زیادی دارد. خیلی خوشم اومد
این بازی بسیار خوب است لطفلا فحش ندید ابی بازی یه دونه است هرکس بگه بده خره خب من سانای خوالی هستم از شهرستان مهاباد 💜💜💜😍
این برنامه زیاد خوب نبود چون اونجا نوشته شده مترو پرنسس ولی پرنسس نمیاد ولی موج سوار مترو خوب تر بود و فقط سه ستاره برای این بازی
Anger of stick 5 : zombie پرتحرک qil
عالی هست ولی ایکاش تبلیغ نره
سلام من آیدا علیزادم ۱۶سالمه این بازی رو خیلی دوست دارم بازیه عالییییی هست بچه ها شماهم نصب کنید 😘😘😘
زیباست اما هنگ میکنه😜😜😜😜😜
بازی سرگرم کننده است من این بازی را برای دومین بار در گوشی خود دانلود می کنم. اما من 2 ستاره bcz از تبلیغات بیش از حد کسر می کنم.
این بازی قشنگه ولی تبلیغاتشون زیاده 👎و وقتی آپدیت رو گرفتم بدترین بازی شد👎 تا حالا به همین دلیل بهش سه ستاره میدم چون بازی خوبیه 👍👍👍
عالی من و دوست پسرم باهم کار های زشت انجام می دهد من الان 12 ساله هستم که باردار هستم چون با دوست پسرم کار زشت زشت انجام دادیم الان پدر ومادرم نمی دانم که باردار هستم من این بازی رانصب کردم وگذاشتم برای بچه م.
بازی بد اما بازی خوب
این بازی بسیار خوب است، تبلیغات بیشتری در راه است و این سخت است، من سخت دوست دارم
الی بود
خوبه اما پرشاش کوتاه شده
من این بازی را با موبایل برادر بزرگترم بازی می کنم. این والپیپر بازی ها خیلی عالی است. شروع (1-5) secend i'ev مثل این بار.
می تونست بهتر باشع
من بازیکن قدیمی بازی می کند من را به صورت رایگان بازی می دهد
بازی فوق العاده است !!!! ولی الان چند روزه که کنترل ها خیلی بد شده...... دارم حذفش میکنم.....
سلام میتونست بهتر از این هم باشه برای همین من 3 تا ستاره دادم ولی بازم ممنون از سازندش چون اون هم زحمت کشیده🌹
افتضاح
بد بد
بنابراین این بازی مانند موج سواران مترو است اما چیزی که وجود دارد این است که من نمی دانم کدام یک از آنها جدا شده است.
Subway Princess Runner Žaid. automat. umk
بازی خوبی بود اما مشکل اضافه کرد
سرگرم کننده و آسان برای بچه ها
🦄🌹🌺🌻🌼🌷⚘💮🌸💐💐عالیه
عالی عالی عالی بود دست سازند درد نکنه
واقعا بازی خوبی من که ازش راضی
بازی خوبه عالی نیست واسه اون دوتا ستاره دارم چون خوب بلد نیست خیلی هم بازی خوبی نیست
من از این بازی متنفرم، وقتی بازی می کنم به نظر می رسد یک چیز بت است مانند astaut و خارج می شود. من آن را 2 بار دانلود کردم و علاقه ای به آن ندارم
این بازی بسیار سرگرم کننده است. در وسط بازی تبلیغاتی ظاهر نمی شود. من این بازی را خیلی دوست دارم.
من به خاطر ابعاد مختلف آن را دوست دارم
خوبه ممنون👌👍
افغانستان روز خوبی را در پیش رو داشته باشید تا مراحل بعدی و محتوای اصلی را در نظر داشته باشید. در همین راستا به ادعای اصلی که همان فرم برای ملاقات با شما در همه زمان ها در دسترس شما خواهد بود. هیچ i به منوی اصلی به منوی اصلی وجود ندارد که نام و رمز شما راز منوی اصلی برای انتخاب پروردگار اولین بار است که برای محتوای اصلی به همان شماره می نویسم سؤالی ندارم لطفاً به محتوای اصلی احساس کنید برای شما هم همینطور باشد
بدنیست 😊😊😗
بنظر من از شما میخوام نسخه دو مثل نسخه یک باحال نیست بای
Subway Princess Runner Arkadne igre bcpw
این خیلی خوب بود اما مشکلی که با آن روبرو شدم این بود که وقتی میخواستم امتیاز بالا را شکست دهم وسط یخ زد.
این یک بازی بسیار خوب است، اگرچه به توقف ادامه می دهد و باعث می شود بازیکن ببازد
سلام من خیلی این بازی دوست دارم لطفا نصب کنید🌷🌷🌷🌷🌷🌷
با دادن یک آمار به این بازی به دلیل تغییر آن، من نسخه اصلی را دوست داشتم که در آن هیچ تونلی وجود نداشت که شما را به خیابان ها بکشاند و سازندگان این بازی نتوانند نسخه اصلی را برگردانند.