Post by trolovythelic on Feb 19, 2022 10:28:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת זהב רבים ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
Larva Heroes: Lavengers Екшн nbn
ניסיון רע מאוד. ויש לי גם חסרון לאוהבי פרות - אם תעלה דרך מדרגות ונכנס לחדר תראה ציור. זה מספיק.
משחק נחמד אבל כל כך קל בשבילי רק מצב האקסטרים קשה😢😢 אבל אני אוהב❤😘💞😍 את הגא הזה. לִי...
מר בשר יכול לא ליראות אותכם רק רפאים הוסים זה משחק כף אני הצלתי את אם החזיר שמר בשר סם בקלוב
זה היה טוב אבל זה צריך להיות פחות חוזר על עצמו. האם נוכל לשאת את כל הפריטים במקום לשאת רק אחד בכל פעם. זה לא מקשה, זה רק עושה את זה יותר מעצבן. גם ביום השני של נהרג, אנא בקש מהחזיר לקחת יותר זמן לאכול את האוכל לפני שהוא הורג אותך
המפתח צריך להסיר את הפרסומות הארורות שזה גורם לי לזעום* כל הזמן.
Mr.Meat הוא משחק שרציתי מילדותי. אני אוהב לשחק משחק אימה. יש לו מנעולים רבים. קצת קשה לפתור את המקרה אבל יש לו הרפתקאות, מצחיק. אני רוצה כמה עדכונים חדשים. כל יום אני חושב שהיום שלי מתחיל כשאני משחק וכשאני מסיים זה סוף היום שלי. תודה גדולה לעורך ולבמאי. בקרוב אנסה לשחק גם נזירה רעה. הדירוג שלי יהיה 5 כוכבים לנצח. החלק הסיום אומר שאחרי שאני מת הוא טוב מדי. זה לא מפחיד כמו סבתא, נזירה מרושעת. אוהב את המשחק הזה.❤❤❤💎💎💎ביי
אז... קודם כל, בתחילת המשחק, כשאני מנסה להיכנס לבית ולירות במנח הדלת עם רובה הציד שלי, זה אומר השתמש בירייה שלך כדי להיכנס הביתה?? ברצינות! תקן את זה עכשיו אם אתה מסתכל על כל התעריפים האלה הם לא כל כך טובים, אני מקווה שתסדר את זה בבקשה
🤑😇💑🐆🐅🐶🐕🦮🐕🦺🐩🐺🦈🕸🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪داوود🇦🇪🦊🦝
זה היה משחק טוב זה בסדר כששיחקתי. המשחק אני מתכונן להתרגל לפחדי הקפיצה. הייתי במצב רוח רפאים והפרסומות המשיכו להימשך והמשיכו.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה אבל בחרתי 3 כוכבים כי נושא המרדף מאוד מפחיד. תהיתי אם אתה יכול לשים את מוזיקת המרדף הישנה ב-pls.and גם לשים 1.6 ישן ost menu music pls.וגם תהיתי אם אתה יכול לגרום לאורות להבהב בניידת המשטרה. יפה יפה בבקשה.
מאוד בפיגור ורק 2 דברים חדשים😭😭עדכן עוד כי המשחק הזה טוב
Mr. Meat: Horror Escape Room อาร์เคด gzzf
בכל פעם שאתה מנסה לסיים מיסיון צצה מודעה שזה מאוד מעצבן 😡
משחק טוב מאוד אני אוהב את הצליל המפחיד שאתה חייב לשחק ולעצור את מר בשר במצב קשה
עדכון 1.9.0 הוא העדכון הטוב ביותר של Mr meat. הבנתי את החידות, הפריטים הסודות והדמויות החדשות כמו בת מר בשר ומדענים. הסוף החדש שגיליתי מדהים. כמה טיפש מר בשר! הוא הפך את בתו שלו לחזירה. אבל המדענים מבריקים. הוא הכין מנה מקקי חזירים ושיקוי אדום. אבל הדבר הכי מצחיק הוא שבחרתי את קקי החזירים בידיים פתוחות
לא ממש מפחיד אפילו כיף ומצחיק. אני משחק במצב רוח
זה משחק נחמד מלא בהרפתקאות חדשות וסיפורים. אני ממליץ לכולם להוריד את 🎲 משחק עבודה טובה קלרמן תמשיך ככה אנחנו תמיד נשחק בכל המשחקים שלך כמו שהוא יתמוך בו טוב קלרמן עבודה יפה ובבקשה תכין למר בשר 2 להירשם מראש אני מחכה לזה מוקדם
אני לא אוהב את זה הגרפיקה טובה אבל ההצללות יותר מדי וזה קשה מדי למצוא את החומר בדקתי בכל מקום עבור צבת החיתוך והשתמשתי ברמזים אבל זה עדיין חסר הצלחה והמיקום מרמז עדיין בלי מזל זה היה אותו דבר עם רוב הפריטים בכל מקרה בסך הכל אני אוהב את המשחק אבל זה כל כך גרוע להתקין מחדש אם זה היה קל יותר אני ובן דודי בני 12 ואנחנו לא יכולים להבין שום דבר אוברל בבקשה לתקן!!.
זה מבאס שכתוב השתמש ברובה ציד כדי לירות לאסם או לחלונית זכוכית. אני מנסה אבל לא עובד. אין כאן תיקוני באגים....
Mr Meat: Horror Escape Room Arcade yaxn
Mr Meat: Horror Escape Room Arcade vri
זה היה בסדר ויש לו אנימציה מוזרה בסופו של דבר, אבל חוץ מזה זה ממש טוב
המשחק הזה מדהים! זה גרפי כל כך טוב גם כן והמשחק טוב ומדהים המשך לעדכן את המשחקים המדהימים האלה. ותמשיך בעבודה טובה😊😊😊😊😊😊. היה לי רעיון: האם אתה יכול להוסיף את Mr meat Wife Grave כך שזה הפך את המשחק למפחיד יותר 😈. אז אולי תוסיף עוד קצת פאזל וביצת פסחא כמו סוד חדר סודי למשל ליד המכונית ואז כשאתה הולך אליו יש דלת סודית. הוסף גם שפת Bahasa Melayu באפשרויות השפה
אני אוהב את המשחק הזה. אבל פרסומות הן בעיה גדולה במשחק הזה. תן רק שלושה כוכבים סליחה
פריט אחר במשחק חסר.. כמו המפתח השני והשכבות של העץ.. בבקשה תקן את המשחק
אני משתעמם ממש בקלות. המשחק לא הגיוני. זה ממש קשה ומוזר. אני ממליץ על זה לאנשים שאוהבים את סבתא. אני לא ממליץ על זה לאנשים שלא אוהבים סבתא. הגרפיקה היא כנראה 3 כוכבים (לדעתי) המשחקיות 3 כוכבים (לדעתי) אז העלילה טוב אבל גם השם "מר בשר" לא הגיוני. הוא חוטף ילדה בת 27 ומנסה לאכול אותה. וזה די גרפי לצופים הצעירים יותר. אז זה משחק 2 כוכבים
אני אפילו לא יכול להיכנס הביתה! צפיתי במודעה בשביל רמז אבל זה לא עשה כלום או שהוא בכלל יעזור לי! המשכתי לירות אבל כלום לא קרה! מְאוּכזָב!
משחק נחמד. צריך לשפר בקרות ומשחקיות, אבל בכל זאת עדיין הצלחתי לנצח את זה
Mr Meat: Horror Escape Room ஆர்கேட் qzy
נתתי לו כוכב אחד כי יש לו גרפיקה נוראית והוא קפא, אתה יכול בבקשה לתקן את זה ובבקשה להפוך אותו לגרפיקה מעולה תודה לך.
👍🏻
המשחק הזה מבאס 😒. זה באמת רק העתקה של זיכיון הסבתא שחל על כל המשחקים שלהם. המטרה היא הבריחה של אותה סבתא. הסביבה היא אותה בית. הנשקים הם אותו דבר נשק מרגיע ודבר אקדח בסבתא. אני שונא את זה 😠 סוג של מפתחים שגונבים רעיונות ממפתחים אחרים פשוט מסתכלים על משחקי אימה של אופוריה שהם העלו רעיונות משלהם. אפילו למשחקים שלהם אין אותה מטרה. בסוף המשחק מופרע😑
לא שווה את זמן המשחק, המודעות ארוכות מדי ותכופות מדי אתה משחק מעט מאוד זמן בהשוואה למה שאתה צופה בו
זה האהוב עליי (מתוך מר בשר, הנזירה ו-Ice Scream). אני אוהב את הפריסה של הבית ואת הסופים השונים ואת הסוף הטוב החבוי ואני מאוד אוהב שהחזיר יכול להרוג גם אותך. כל כך אהבתי שקניתי את הגרסה ללא פרסומות. אני מאוד מקווה שהם יעשו המשך
אני מדרג את זה רק 1 כי יש לזה הרבה יותר מדי פרסומות כמו שאני מתכוון להרבה יותר מדי, בבקשה תפסיק לתת לי פרסומות שזה סופר מעצבן אני צופה בפרסומות יותר מאשר במשחק. ובגלל הפרסומות אני לא ממש יודע מה המשחק הוא בערך. אם אתה חושב שאולי תרצה להוריד את המשחק הזה טוב, אל זה רק משחק פרסומת אם אתה רק צופה בפרסומות
כיף מאוד כי אפשר להרוג תזומבי ויש דרכים להישתחרר לא כמו בסבתא רוצחת שישר הורגים אותך
אני אוהב את זה כל כך!!!! זה קצת קשה כשאתה במצב קל אבל במצב רפאים זה ממש קל. אני מרגיש ממש רע בשביל הילדה. אולי כשתסיים להציל את אמיליה קלארק אולי תוכל להוסיף עוד אנשים להציל.