Post by trolovythelic on Feb 19, 2022 10:19:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
Líbí se vám hra, ale dokončili jste poslední úroveň, kdy vyjdou nové úrovně?
Promiň, musím odinstalovat Dostatečně dobrá hra, jen PŘÍLIŠ MNOHO REKLAMY lol A upřímně jsem to nikdy neřekl o aplikaci a za ta léta jsem toho nainstaloval hodně Kromě reklam 2 na úroveň a pokud chcete otevřít truhlu po levelu jste to uhodli, musíte se podívat na další reklamu Kromě reklam je to v pořádku
Hra se mi líbí, ale jedna věc se mi nelíbí, když je úroveň dokončena, objeví se reklama a po dokončení reklamy je černá obrazovka, takže hru odinstaluji a nainstaluju a stále to nefungovalo, takže nebudu už to 😡
Candy Legend Rekreacyjne xtd
Dobře, takže je pro mě těžké někdy hodnotit, protože ještě musím dohrát celou hru. Tato hra Candy Legend je skutečně zábavná a udržujte ji v chodu, díky níž si lidé procházející věcmi udržují pozitivní mysl.
Zatím dobrá hra, uvidíme co bude dál.
Candy Legend Boshqalar qmaz
Candy Legend عمومی ehgn
Jsem na úrovni 128 a zatím žádné problémy s hrou....ale reklamy jsou docela otravné.
Byla to zábavná hra. Nyní příliš mnoho reklam.
Líbí se mi, že reklamy lze snadno odmítnout.
Rozproudí váš mozek, já i vnoučata to milujeme, je to hra, kterou můžete hrát jako rodina, zde není věkové omezení ♥️
příliš příliš mnoho reklamy, takže nuda .... ale hra je pěkná ...
Candy Legend Hygge pevu
Chystal jsem se to hrát, ale stále mi to shazovalo hudbu, i když zvuky všech her byly vypnuté TERRIBLE
Hra je pár dní zajímavá, pak se pár dní stane nudnou.
Krásná hra na zkrácení času. Středně náročná, vhodná i pro seniory. Mírné duševní cvičení.
Všechny fáze jsou u konce a čekají na novou fázi, takže si přeji, abyste brzy obdrželi novou aktualizaci
Dobrá aplikace s dobrou zábavou..
Docela dobrý
Moc pěkná hra děkuji 🙋
Je to pěkná hra, ale je tam spousta reklam a k dosažení jednoho kroku je potřeba projít mnoha úrovněmi
Je to v pořádku, ale příliš mnoho reklam a videí na sledování.
úžasná hra, ale hodně se v ní sekne a musíte začít znovu.
moc pěkná hra, skvěle jsem se u ní bavil. Dokonce jsem dokončil všechny úrovně se 3 hvězdičkami.
Příjemné odreagování...
Mnoho reklam v něm po každém pobytu
je to ZÁBAVNÁ hra, kterou jsem začal a zvykl jsem si na ni tak, že jsem zíral na obrazovku pro naše a po třech našich jsem skončil na úrovni 37. Je to rychlé a ZÁBAVNÉ JE TO snadné ve většině případů, měli byste zkusit tohle GAME pojď užijte si nějaký čas ve skutečné FUN hře hdfhbrdbfjbrjf bavte se hraním hry bros
cesta k mnoha reklamám. smazáno.
Tasty Planet Forever Action yoy
Reklama fest! Před, po a mezitím. Ubohé
Jsem zpátky na začátku, protože jsem změnil telefon. po 2000+ hrách je to nudné a pomalé. dnes mi to jde z telefonu.
Tuto hru jsem si užil, ale reklam je příliš mnoho.
Katastrofa.hra má pěknou grafiku ale jaká je nevím .za každým kolem a každým ťufem je reklama.otrava!!!
Tento typ hry chci taky aby to bylo jako skóre
Tato hra mě opravdu baví, je relaxační a není stresující. Skvělá pro děti a starší dospělé.
Toto je nejhorší hra jako jsem kdy hrála!
Zatím dobré reklamy mě vyhodí ze hry, ale zatím dobré😏 👍😳
Dobře Jana
Miluji tuto hru, ale jakmile jsem se dostal výš, doufal jsem, že bude náročnější. Už mě to nudí
Se zvyšující se úrovní by mělo být těžké hrát jako výzvu, ale je normální hrát v dobrém čase
s touto hrou by se dalo udělat mnohem víc, aby byla lepší a mnohem zábavnější, bylo by hezké, kdybyste se mohli spojit s přáteli na facebooku a mohli se rovnou vrátit do hry, aniž byste museli chodit dokola přes smyčky chceme jen hrát a vyhrávat úrovně doufat, že se vám podaří vyřešit pár chyb a upgradovat pár míst Díky
Zajímavé a velmi snadné hrát
Super, funguje skvěle
Hra se mi líbí, ale nedává vám skóre ani vám neřekne, jak se vám dařilo
Tato hra se mi moc líbí, je zábavná a úžasná, nemůžu ji přestat hrát. díky lidem, kteří vytvořili tuto aplikaci.
Nejlepší hra, tak rádi ji hrajte Lol💓😍 Dejte nové téma a odměnu za nákup dalších věcí.....
Fajn
Absolutně návykový až do extrému. Hrajte celé hodiny. Reklamy je ale potřeba zrušit.
je to dobré, ale po každé hře je spousta doplňků.
Důvod, proč se mi tato hra líbí, protože když zkombinujete 2 duhové síly, zmizely věci, kvůli kterým jste této hře selhali.
Miluji tuhle hru! Je to návykové! Jediná věc, která se mi nelíbí, je, že prohlášení o tom, co "speciálové" dělají, jsou vytištěna v jazyce, který není v angličtině! Nevím, co dělají, dokud je nepoužijete! Tuhle hru opravdu miluji!
pouze na 1. stupni. vrátí se s hodnocením. Opravdu si hru užívám. Miluju grafiku